Fotoalbum

THUBTEN - Buddha's Dronpa Thubten

Thubten er "hjemmelavet" og født d. 10 oktober 2004. Hun var ene tæve ud af 6 i vores første TT kuld og det var kærlighed ved første blik.

Thubten har lige fra hun blev født været helt speciel .... Hun vejede 110 gr. ved fødslen, så hun var så absolut den mindste i kuldet, men trods lille størrelse er hun en stor personlighed og hun kunne sagtens hamle op med hendes brødre.

I nogle kreds bliver hun kaldt for Duksen, da hun altid har været super nem at have med til div. arrangementer. Hun futter bare rundt og har en fest, men hun bliver aldrig væk og kommer ofte tilbage for lige at sige : jeg er lige her ...... Og så har hun verdens mindste og sødeste vuf.

Desværre har Thubten svær HD, hvilket jo har udelukket hende fra at få hvalpe .... Det er smadder ærgerligt, da hun både har et fantastisk temperament og super pelskvalitet.

Thubten har meget gode - for en TT ;o) - anlæg for lydighedstræning, hun vil rigtig gerne arbejde, blot man ikke gentager de enkle øvelser meren end 1 - 2 gange. Hun bestod LP1 første gang hun var til en aut. prøve og det er så absolut ikke hendes skyld, at hun endnu ikke har bestået LP2. Måske vi kan nå det inden hun helt går på pension 

Heldigvis har hun, indtil starten af 2013 hvor hun fik tiltagende smerter, uden problemer levet et fuldt og godt liv uden restriktioner . Så i marts -13 fik hun lagt guld ind på begge sider og efter et par måneder var hun oppe i fulde omdrejninger igen, så vi håber på mange gode år endnu.