Fotoalbum

Omkring påsketid 2007 gik turen så til Luckenwalde, syd for Berlin, her skulle vi besøge Petra Fanghänel, Kennel vow Herzberg. Her boede Tschal-Pa's Lhan-du, en søn efter Macocas Amas som var far til vores E-Kuld.

Vejret var temmelig kedeligt da vi kørte hjemmefra, men da vi kom til Berlin var det nærmest sommerligt .... Om det havde indflydelse på amorinerne ved jeg ikke, men den 6 juni fik Thimphu sit sidste kuld. I vanlig stil klarede hun fødslen til UG og resultatet var denne gang 6 stk. levekraftige hvalpe, 4 tæver og 2 hanhunde. Og for os noget helt nyt, nu nemlig med en hvid/sort og 2 sorte hvalpe ;o)

På nær en, klarede de sig ubesværet igennem den ugelange hedebølge de blev født i. Mindste mand med en fødselvægt på godt 90 gr. var helt nede på 82 gram pga dehydringen på trods af at vi var over ham hele tiden. Heldigvis havde han livsmod og viljen til livet og det var ikke uden grund, at hans nye familie døbte ham Speedy.

Fra dette kuld blev Tashi boende hjemme, mens vi endnu en gang var heldige at finde 5 gode familier til Sally, Zigga, Ronja, Chaci og Speedy. Både Sally, Zigga og Speedy blev boende omkring Århus, så de 4 søskende havde en fest på hvalpe-motivationsholdet. Jeg nød bare at få lov at følge dem lidt længere end blot de 8 uger de boede hos os ;o)