Fotoalbum

Thimphu - Wangthang Za-ra Pema At Buddha's er født d. 9 oktober 2013 i Schweiz hos Elisabeth Martinoli., Kennel Wangthang.

Så midt i december, da hun var 9 uger gammel, hentede jeg, og min gode veninde Mona, hende. Det var en lang, men hyggelig tur, vi kørte tidligt en fredag morgen og var hjemme igen sent lørdag aften. Så havde vi også kørt 2600 km ..... Lidt tosset skal man vel være, men dejlig var hvalpen.

Det var tydeligt at hendes opdrætter havde "trænet" hvalpen i at køre bil, både over broer og igennem tunneler. Hun peb en enkelt gang, da hun blev puttet i transport-buret og så hørte vi ikke mere til hende resten af turen, med mindre hun skulle ud at tisse. Hun boble sov, det meste af vejen og tog alting med ophøjet ro. Ingen problemer med store lastbiler på rastepladserne eller at være med på cafeterier. 

Jeg fik nok en fornemmelse af, at hun var en stærk lille hvalp og det har holdt stik ;o) Thimphu vil gerne være med til at bestemme, så vi har haft pænt mange muntre diskussioner i hendes opvækst, heldigvis er hun også en kærlig hund, der knytter sig stærkt til familien og som selv kommer og beder om "kvalitets- og puttetid".

Thimphu elsker at sidde højt og kan springe meget højt ..... Hun kan være nem at motivere, men også stædig. Vi har desværre ikke være specielt aktive som "aktive" i Lydighedsklubben, men lidt træning i Klasse 1 har vi da deltaget i og Hvalpeholdet bestod hun med bravour med 62½ point af 65 mulige ;o)

Thimphu hører til de TT'er, der er afventende over for fremmede indtil hun har lært dem at kende og hun vil gerne selv bestemme, hvem hun vil snakke med.

Thimphu er trods hendes unge alder leder af hundeflokken.

Hun er opkaldt efter vores første  højtelskede TT'er - så var det også nemmere, for nogle i familien, at huske hvad hun hedder ;o)